Try Our New BETA Version
GO
Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 39 of 39 (0.129 secs)
You searched for: subject:"Carducci, Giosuè, 1835-1907"
[texts]Giosue Carducci - Farinelli, Arturo, 1867-1948
Discorso tenuto al Circolo Accademico di Vienna la sera del 25 Giugno 1907
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 166
[texts]Giosuè Carducci - Chiarini, Giuseppe, 1833-1908
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 311
[texts]Commemorazione di Giosuè Carducci nella nativa Pietrasanta; con note - Pascoli, Giovanni, 1855-1912
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 297
[texts]Giosue Carducci, studio critico - Croce, Benedetto, 1866-1952
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 231
[texts]Commento storico-letterario al "Ça ira" di Giosuè Carducci - Antona-Traversi, Camillo
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 292
[texts]Giosue Carducci - Williams, Orlo, 1883-
Bibliography: p. 114-117
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 541
[texts]L'evoluzione di Giosuè Carducci - Panzini, Alfredo, 1863-1939
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 236
[texts]Giosuè Carducci commemorato [microform] - Torraca, Francesco, 1853-1938
Articles published in Italian newspapers, and lectures given at the University of Naples
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 96
[texts]Catalogo dei manoscritti di Giosue Carducci (Volume 01) - Sorbelli, Albano, 1875-1944
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 354
[texts]Catalogo dei manoscritti di Giosue Carducci (Volume 02) - Sorbelli, Albano, 1875-1944
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 257
[texts]Giosuè Carducci, l'homme et le poète - Jeanroy, Alfred, 1859-1953
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 370
[texts]Miscellanea carducciana - Lumbroso, Alberto, 1872-
Includes bibliographical references
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 687
[texts]Omaggio della Rivista d'Italia a Giosuè Carducci
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 916
[texts]L'opera di Giosuè Carducci [microform] - Meozzi, Antero
Microfilm
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 71
[texts]L'uomo Carducci - Papini, Giovanni, 1881-1956
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 282
[texts]Giosue Carducci et la France - Maugain, Gabriel, 1872-
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 852
[texts]Saggio di Interpretazione delle Odi Barbare di Giosuè Carducci - Ferrari, Demetrio, 1856-
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 597
[texts]Le grandi odi storiche di Giosue Carducci, commento e studio storico-critico - Franzoni, Andrea, 1874-
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 267
[texts]L'opera di Giosue Carducci - Meozzi, Antèro
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 350
[texts]Polemica carducciana - Romagnoli, Ettore, 1871-1938
Romagnoli, E. I Greci e il verso libero, Per Giosuè Carducci; Romagnoli, Ettore e Prezzolini, G. La filosofia e la critica letteria; Romagnoli, E. Per finire; Bontempelli, M. I Carducci critico; Nel seicento; Romagnoli, I preparatori dell' "Humus"; Croce, B. Postilla; Morello, V. Un equivoco; Romagnoli, E. Il pensatoio; Bontempelli, M. Violzaione di segreto epistolare; Bodrero, E. Per una postilla; Morello, V...
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 232
[texts]Studi carducciani - Sternberg, Federico

Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 543
[texts]Dizionario delle voci delle forme e dei versi notevoli contenuti nelle odi barbare e in rime e ritmi di G. Carducci - Allan, Alberto
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 681
[texts]Studio psicologico sull' ode "Alle fonti del Clitumno" di Giosuè Carducci - Ruggenini, Ada
Includes bibliographical references
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 274
[texts]L'orazione e la canzone in morte di Giosuè Carducci [microform] - D'Annunzio, Gabriele, 1863-1938
Microfilm
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 101
[texts]Memorie della vita di Giosue Carducci, 1835-1907 - Chiarini, Giuseppe, 1833-1908
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 980
[texts]Dizionario Carducciano, repertorio alfabetico critico e ragionato utile alla intelligenza di tutte le poesie di Giosue Carducci - Liguori, Emilio
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 528
[texts]Nemesi carducciana : i Napoleonidi e gli Asburgo nell'opera di Giosuè Carducci - Tosti, Amedeo, b. 1888
Includes bibliographical references
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 1,122
[texts]Cose carducciane .. - Antona-Traversi, Camillo
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 273
[texts]Studi sulle opere poetiche e prosastiche di Giosuè Carducci - Allan, Alberto
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 144
[texts]Giosuè Carducci e il romanticismo - Ricolfi, Alfonso
Includes bibliographical references
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; Romanticism
Downloads: 1,754
[texts]Giosue Carducci - Mignon, Maurice, 1882-

Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; Écrivains italiens
Downloads: 125
[texts]La rivoluzione francese e i Bonaparte nella poesia di Giosue Carducci - Dalgas, Augusto
Author's name at head of title
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; Bonaparte family
Downloads: 1,122
[texts]Giosuè Carducci und die deutsche Literatur - Azzolini, Margherita
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; Comparative literature; Comparative literature
Downloads: 181
[texts]Carducci e Oberdan : 1882-1916 - Sorbelli, Albano, 1875-1944
52
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; Oberdan, Guglielmo, 1858-1882; Revolutionaries
Downloads: 457
[texts]Enrico Heine nell'opera di Giosuè Carducci - Bonardi, Carlo
Bibliographical footnotes
Keywords: Heine, Heinrich, 1797-1856; Carducci, Giosuè, 1835-1907
Downloads: 237
[texts]Scritti critici - Serra, Renato, 1884-1915
Vol. 1. Giovanni Pascoli. Antonio Betramelli. Carducci e Croce.- Vol. 2. Carducciana. Pascoliana
Keywords: Beltramelli, Antonio; Carducci, Giosuè, 1835-1907; Croce, Benedetto, 1866-1952; Pascoli, Giovanni, 1855-1912
Downloads: 319
[texts]Il Vocabolario Carducciano; con due appendici ai vocabolarii Dannunziani e al Pascoliano dello stesso autore - Passerini, Giuseppe Lando, conte, 1858-
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; D'Annunzio, Gabriele, 1863-1938; Pascoli, Giovanni
Downloads: 860
[texts]Il pastore, il gregge e la zampogna : dall'Inno a Satana alla Laus vitae - Thovez, Enrico, 1869-1925
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; D'Annunizio, Gabriele, 1863-1938; Italian poetry -- History and criticism; Poetry
Downloads: 1,601
[texts]Il Carducci in professione d'uomo : ricordi e aneddoti - Albertazzi, Adolfo, 1865-1924
26
Keywords: Carducci, Giosuè, 1835-1907; Authors, Italian -- 19th century Biography; Authors, Italian -- 20th century Biography
Downloads: 1,076
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related mediatypes

texts

Terms of Use (31 Dec 2014)